horoscoop

Horoscoop week 43 – 21 t/m 27 oktober

Ram (21 maart – 19 april)

Schildknaap van Pentakels Ram, de Schildknaap van Pentakels staat voor nieuwsgierigheid, leergierigheid en de bereidheid om te leren. Deze kaart moedigt je aan om open te staan voor nieuwe kennis en vaardigheden. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en wees niet bang om nieuwe terreinen te verkennen. Vertrouw op je innerlijke kracht en wees vastberaden in het nastreven van je doelen.

Stier (20 april – 20 mei)

8 Zwaarden Stier, de 8 Zwaarden symboliseren beperkingen, angsten en gevoelens van gevangenschap. Deze kaart herinnert je eraan dat je misschien vastzit in beperkende gedachten of situaties die je groei belemmeren. Het is tijd om de mentale banden te doorbreken en jezelf te bevrijden van zelfopgelegde beperkingen. Vertrouw op je innerlijke kracht en weet dat je altijd de kracht hebt om je eigen pad te bepalen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

De Keizer Tweelingen, De Keizer staat voor autoriteit, stabiliteit en structuur. Deze kaart moedigt je aan om standvastig te zijn in je beslissingen en jezelf te vertrouwen als leider. Neem de leiding over je leven en wees niet bang om verantwoordelijkheid te nemen voor je acties. Vertrouw op je innerlijke wijsheid en weet dat je de kracht hebt om je doelen te bereiken.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

2 Kelken Kreeft, de 2 Kelken symboliseren verbinding, harmonie en emotionele balans. Deze kaart moedigt je aan om te streven naar diepe emotionele verbindingen en wederzijdse liefde. Sta open voor nieuwe relaties of verdiep bestaande relaties door je ware emoties te tonen. Vertrouw op je intuïtie en laat je hart je gids zijn op het gebied van liefde en relaties.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

6 Pentakels Leeuw, de 6 Pentakels vertegenwoordigen vrijgevigheid, balans en overvloed. Deze kaart moedigt je aan om te delen wat je hebt en anderen te helpen wanneer dat mogelijk is. Wees gul met je tijd, energie en middelen, en weet dat je beloond zult worden voor je vrijgevigheid. Vertrouw op het universum om voor je te zorgen en wees dankbaar voor de overvloed in je leven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Hogepriester Maagd, De Hogepriester staat voor innerlijke wijsheid, spiritualiteit en verbinding met het hogere zelf. Deze kaart moedigt je aan om naar binnen te keren en te luisteren naar je intuïtie en innerlijke stem. Vertrouw op je innerlijke leiding en wees bereid om de diepten van je ziel te verkennen. Sta open voor spirituele groei en weet dat je geleid wordt op je pad.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het Oordeel Weegschaal, Het Oordeel symboliseert zelfreflectie, transformatie en innerlijke roeping. Deze kaart moedigt je aan om de balans op te maken van je leven en te reflecteren op je keuzes en beslissingen. Het is tijd om oude patronen los te laten en te streven naar persoonlijke groei en transformatie. Vertrouw op je innerlijke kracht en wees niet bang om nieuwe wegen in te slaan.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

3 Pentakels Schorpioen, de 3 Pentakels vertegenwoordigen samenwerking, teamwork en vakmanschap. Deze kaart moedigt je aan om je talenten te bundelen met anderen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Sta open voor feedback en wees bereid om van anderen te leren. Vertrouw op het proces van samenwerking en weet dat je samen meer kunt bereiken dan alleen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

7 Kelken Boogschutter, de 7 Kelken symboliseren verbeelding, dromen en spirituele groei. Deze kaart moedigt je aan om te dromen en te fantaseren over de toekomst, maar ook om realistisch te blijven over wat haalbaar is. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en wees niet bang om los te laten wat niet langer bijdraagt aan je welzijn. Vertrouw op je intuïtie en laat je hart je gids zijn op je spirituele reis.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Zon (omgekeerd) Steenbok, de omgekeerde Zon suggereert dat er uitdagingen kunnen zijn op je pad of dat je je momenteel misschien wat neerslachtig voelt. Deze kaart herinnert je eraan om hoop te blijven houden en te geloven dat er betere tijden komen. Laat het licht van hoop en optimisme toe in je leven, zelfs in donkere tijden. Vertrouw erop dat de zon weer zal schijnen en dat je kracht zult vinden in moeilijke situaties.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Hogepriesteres Waterman, De Hogepriesteres staat voor intuïtie, mysterie en innerlijke wijsheid. Deze kaart moedigt je aan om te luisteren naar je innerlijke stem en te vertrouwen op je intuïtie bij het nemen van belangrijke beslissingen. Sta open voor spirituele inzichten en wees bereid om de diepten van je psyche te verkennen. Vertrouw op je innerlijke kracht en weet dat je geleid wordt door het universum.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De Toren (omgekeerd) Vissen, de omgekeerde Toren suggereert dat je misschien een crisis of grote verandering hebt meegemaakt die je wereld heeft geschud. Hoewel dit een uitdagende tijd kan zijn, herinnert deze kaart je eraan dat er altijd hoop is na een periode van chaos. Gebruik deze ervaring als een kans voor persoonlijke groei en spirituele transformatie. Sta open voor nieuwe inzichten en wees bereid om oude structuren af te breken om plaats te maken voor iets nieuws en beters. Vertrouw op het proces van wederopbouw en weet dat je sterker uit deze situatie zult komen.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 43. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Silviu on the street@ Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..