Horoscoop week 42 – 14 t/m 20 oktober

Ram (21 maart – 19 april)

Koning van Zwaarden

Ram, de Koning van Zwaarden symboliseert intellect, helderheid en communicatie. Deze kaart moedigt je aan om je gedachten en ideeën duidelijk en doelgericht te communiceren. Vertrouw op je intellectuele vermogens en wees niet bang om je standpunt kenbaar te maken. Sta open voor nieuwe inzichten en benader situaties met logica en redenering.

Stier (20 april – 20 mei)

Aas van Zwaarden (omgekeerd)

Stier, het omgekeerde Aas van Zwaarden suggereert dat er verwarring of innerlijke strijd kan zijn. Misschien ben je in de war over een belangrijke beslissing of worstel je met conflicterende gedachten. Deze kaart herinnert je eraan om de tijd te nemen om helderheid te vinden voordat je een beslissing neemt. Wees open voor nieuwe perspectieven en zoek naar innerlijke rust en kalmte.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

10 Zwaarden

Tweelingen, de 10 Zwaarden symboliseren het einde van een moeilijke periode of een abrupte verandering. Hoewel dit misschien als een uitdaging kan aanvoelen, markeert het ook het begin van een nieuwe fase van groei en transformatie. Sta open voor verandering en wees niet bang om het verleden los te laten. Vertrouw erop dat er nieuwe mogelijkheden op je wachten.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

6 Kelken

Kreeft, de 6 Kelken vertegenwoordigen reflectie, nostalgie en emotionele groei. Deze kaart moedigt je aan om naar binnen te keren en je emoties te onderzoeken. Misschien is het tijd om los te laten wat niet langer bijdraagt aan je welzijn en je te richten op wat je werkelijk gelukkig maakt. Vertrouw op je intuïtie en volg je hart naar een pad van vervulling.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Magiër

Leeuw, De Magiër symboliseert manifestatie, kracht en creatieve energie. Deze kaart moedigt je aan om je innerlijke kracht te omarmen en je unieke gaven en talenten te gebruiken om je doelen te bereiken. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en wees niet bang om je wilskracht en vastberadenheid te tonen. Vertrouw op je vermogen om je dromen werkelijkheid te maken.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Schildknaap van Staven

Maagd, de Schildknaap van Staven vertegenwoordigt enthousiasme, avontuur en nieuwe mogelijkheden. Deze kaart moedigt je aan om open te staan voor nieuwe ervaringen en je nieuwsgierigheid te volgen. Wees moedig en vastberaden in het nastreven van je doelen, en wees niet bang om risico’s te nemen op je pad naar groei en succes.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Koning van Staven

Weegschaal, de Koning van Staven staat voor leiderschap, moed en inspiratie. Deze kaart moedigt je aan om je passie te volgen en te streven naar grootsheid. Wees zelfverzekerd in je capaciteiten en wees bereid om anderen te motiveren en te inspireren met je vastberadenheid. Vertrouw op je innerlijke vuur om verandering te brengen en je doelen te bereiken.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ridder van Kelken

Schorpioen, de Ridder van Kelken vertegenwoordigt romantiek, emotionele diepte en gevoeligheid. Deze kaart moedigt je aan om open te staan voor liefde en emotionele verbindingen. Sta open voor nieuwe relaties of verdiep bestaande relaties door je ware emoties te tonen. Vertrouw op je intuïtie en laat je hart je gids zijn op het gebied van liefde en relaties.

Boogschutter (22 november-21 december)

6 Staven

Boogschutter, de 6 Staven symboliseren overwinning, vooruitgang en erkenning. Deze kaart moedigt je aan om trots te zijn op je prestaties en te vieren wat je hebt bereikt. Sta open voor nieuwe kansen en wees niet bang om je succes met anderen te delen. Vertrouw op je vaardigheden en wees vol vertrouwen in je vermogen om te slagen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

3 Kelken

Steenbok, de 3 Kelken vertegenwoordigen vreugde, samenzijn en emotionele vervulling. Deze kaart moedigt je aan om de waarde van vriendschap en verbondenheid te erkennen. Sta open voor het delen van je geluk met anderen en wees dankbaar voor de liefde en steun die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van gemeenschap en vier de mooie momenten in het leven.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Aas van Kelken

Waterman, het Aas van Kelken symboliseert nieuwe emotionele kansen en spirituele groei. Deze kaart moedigt je aan om open te staan voor liefde en emotionele verbindingen. Vertrouw op je intuïtie en volg je hart naar een pad van vervulling en geluk. Wees bereid om oude bagage los te laten en open te staan voor de wonderen die het leven te bieden heeft.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Koning van Staven

Vissen, de Koning van Staven vertegenwoordigt passie, creativiteit en leiderschap. Deze kaart moedigt je aan om je innerlijke vuur te omarmen en je dromen met vastberadenheid na te streven. Sta open voor nieuwe avonturen en wees niet bang om risico’s te nemen op je pad naar succes. Vertrouw op je intuïtie en laat je passie je gids zijn naar een leven van vervulling en vreugde.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 42. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Engyn Akyurt @ Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..