Horoscoop week 41 – 7 t/m 13 oktober

Ram (21 maart – 19 april)

2 Bokalen Ram, de 2 Bokalen vertegenwoordigen balans, keuzes en harmonie. Deze kaart moedigt je aan om evenwicht te vinden tussen verschillende aspecten van je leven en om te vertrouwen op je intuïtie bij het nemen van beslissingen. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en wees bereid om flexibel te zijn in je benadering van situaties.

Stier (20 april – 20 mei)

6 Pentakels Stier, de 6 Pentakels symboliseren overvloed, stabiliteit en materiële welvaart. Deze kaart moedigt je aan om vrijgevig te zijn en te delen wat je hebt met anderen. Door anderen te helpen, zul je zelf ook beloond worden. Vertrouw op het universum om in je behoeften te voorzien en wees dankbaar voor alles wat je hebt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

8 Zwaarden Tweelingen, de 8 Zwaarden duiden op beperkingen, angsten en zelfopgelegde belemmeringen. Deze kaart herinnert je eraan dat de meeste van je beperkingen in je eigen gedachten liggen. Het is tijd om jezelf los te maken van beperkende overtuigingen en je geest te bevrijden van negatieve gedachten. Sta open voor nieuwe perspectieven en laat angst los.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Geliefden Kreeft, De Geliefden vertegenwoordigen liefde, verbinding en keuzes. Deze kaart moedigt je aan om te vertrouwen op de kracht van liefde in al zijn vormen en om de diepe verbindingen te koesteren die je hebt met anderen. Maak keuzes die voortkomen uit liefde en vertrouwen, en wees open voor de magie van het universum.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Koningin van Kelken Leeuw, de Koningin van Kelken symboliseert emotionele volwassenheid, mededogen en empathie. Deze kaart moedigt je aan om in contact te komen met je gevoelens en ze te uiten op een liefdevolle en ondersteunende manier. Wees een bron van troost en steun voor anderen en laat liefde je gids zijn op je spirituele reis.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Schildknaap van Kelken (omgekeerd) Maagd, de omgekeerde Schildknaap van Kelken suggereert dat je worstelt met emotionele onvolwassenheid of onzekerheid. Het is belangrijk om jezelf toe te staan ​​om kwetsbaar te zijn en je emoties te uiten op een gezonde manier. Zoek naar manieren om je zelfvertrouwen te vergroten en wees niet bang om hulp te vragen wanneer dat nodig is.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Toren Weegschaal, De Toren staat voor plotselinge veranderingen, bevrijding en spirituele verlichting. Deze kaart suggereert dat een periode van transformatie op komst is, hoewel het misschien tumultueus lijkt, is het belangrijk om te onthouden dat deze veranderingen uiteindelijk tot groei en bevrijding zullen leiden. Vertrouw op het proces en wees open voor de lessen die het universum voor je heeft.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Duivel Schorpioen, De Duivel symboliseert beperkingen, verslavingen en illusies. Deze kaart waarschuwt je om op te letten voor destructieve patronen of verleidingen die je gevangen kunnen houden. Het is tijd om los te breken van wat je tegenhoudt en jezelf te bevrijden van negatieve invloeden. Sta open voor genezing en bevrijding van de duisternis.

Boogschutter (22 november – 21 december)

4 Zwaarden Boogschutter, de 4 Zwaarden wijzen op rust, herstel en contemplatie. Deze kaart moedigt je aan om even een stap terug te doen en tijd te nemen voor zelfreflectie. Neem de tijd om je gedachten te ordenen en je innerlijke rust te herstellen voordat je weer in actie komt. Vertrouw op het universum om je te leiden naar de juiste weg.

Steenbok (22 december – 19 januari)

2 Pentakels Steenbok, de 2 Pentakels vertegenwoordigen balans, aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Deze kaart moedigt je aan om evenwicht te vinden tussen verschillende aspecten van je leven en om te jongleren met verschillende verantwoordelijkheden. Sta open voor verandering en wees bereid om mee te bewegen met de stroom van het leven.

Waterman (20 januari – 18 februari)

9 Kelken Waterman, de 9 Kelken symboliseren vervulling, tevredenheid en emotionele voldoening. Deze kaart moedigt je aan om dankbaar te zijn voor de zegeningen in je leven en te genieten van de diepe verbindingen die je hebt met anderen. Laat je fantasie de vrije loop en droom groots, want het universum staat klaar om je dromen werkelijkheid te maken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Schildknaap van Pentakels Vissen, de Schildknaap van Pentakels symboliseert nieuwsgierigheid, leergierigheid en praktische vaardigheden. Deze kaart moedigt je aan om open te staan voor nieuwe kansen en om te leren van je ervaringen. Wees geduldig en volhardend terwijl je je vaardigheden ontwikkelt en vertrouw op het universum om je te leiden naar succes en welzijn.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 41. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Engyn Akyurt @ Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..