Horoscoop week 38 – 16 t/m 22 september

Ram (21 maart – 19 april)

De Zegewagen Je staat in de startblokken voor actie en vooruitgang. De Zegewagen symboliseert wilskracht, vastberadenheid en overwinning. Dit is het moment om je doelen na te streven met moed en zelfvertrouwen. Laat niets je stoppen terwijl je vooruit gaat naar succes.

Stier (20 april – 20 mei)

Ridder van Staven (omgekeerd) Stier, je normaal gesproken stabiele energie kan deze week verstoord zijn. De omgekeerde Ridder van Staven waarschuwt voor impulsiviteit en ongeduld. Neem een stap terug en heroverweeg je acties voordat je in het diepe springt. Geduld en bedachtzaamheid zijn de sleutel tot succes.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

2 Staven (omgekeerd) Tweelingen, je veelzijdige aard kan deze week leiden tot twijfel of onzekerheid. De omgekeerde 2 Staven suggereert dat je je richting en doelen moet heroverwegen. Neem de tijd om je opties te evalueren en kies verstandig welke weg je wilt inslaan.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

9 Pentakels Jouw toewijding en hard werken worden deze week beloond. De 9 Pentakels wijst op materiële en emotionele vervulling. Het is nu tijd om te genieten van je successen en te waarderen wat je hebt opgebouwd. Wees trots op jezelf en deel je welverdiende beloningen met anderen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

6 Staven (omgekeerd) Leeuw, je natuurlijke leiderschap kan deze week uitgedaagd worden. De omgekeerde 6 Staven waarschuwt voor overmoed en arrogantie. Wees bereid om naar anderen te luisteren en samen te werken om je doelen te bereiken. Bescheidenheid en teamwork zullen je verder brengen dan alleen trots.

Maagd (23 augustus – 22 september)

3 Kelken Maagd, deze week draait om emotionele verbinding en het koesteren van relaties. De 3 Kelken duidt op vreugdevolle samenkomsten en gedeelde momenten met dierbaren. Neem de tijd om je te omringen met mensen die je liefhebt en waardeert. Geniet van de harmonie en liefde om je heen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Aas van Kelken Weegschaal, deze week brengt nieuwe emotionele kansen en mogelijkheden voor groei. Het Aas van Kelken belooft diepe voldoening en innerlijke vervulling. Sta open voor liefde en intuïtie en volg je hart naar een pad van geluk en harmonie.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ridder van Pentakels Schorpioen, je vastberadenheid en vasthoudendheid leiden je deze week naar materiële groei en stabiliteit. De Ridder van Pentakels wijst op hard werken en toewijding aan je doelen. Blijf gefocust op je financiële en materiële ambities en je zult succesvol zijn.

Boogschutter (22 november – 21 december)

4 Kelken (omgekeerd) Boogschutter, deze week word je uitgedaagd om je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven. De omgekeerde 4 Kelken suggereert dat je de neiging hebt om vast te houden aan het verleden of je ontevreden te voelen. Sta open voor verandering en laat los wat je niet langer dient.

Steenbok (22 december – 19 januari)

7 Kelken Steenbok, deze week kan je worden uitgedaagd om je dromen en verlangens te verkennen. De 7 Kelken duidt op een behoefte aan introspectie en contemplatie. Neem de tijd om je innerlijke wereld te verkennen en te ontdekken wat je echt gelukkig maakt op emotioneel niveau.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ridder van Kelken Waterman, je avontuurlijke geest en emotionele diepgang komen deze week naar voren. De Ridder van Kelken wijst op romantiek, creativiteit en gevoelige communicatie. Wees open voor nieuwe relaties en laat je intuïtie je leiden naar emotionele vervulling.

Vissen (19 februari – 20 maart)

8 Pentakels Vissen, je bent deze week gefocust op zelfverbetering en persoonlijke groei. De 8 Pentakels symboliseert toewijding aan je ambachten en het streven naar perfectie. Neem de tijd om je vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen, want je inspanningen zullen worden beloond.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 37. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Engyn Akyurt @ Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..