Horoscoop week 39 – 23 t/m 29 september.

Ram (21 maart – 19 april)

10 Staven Ram, deze week ervaar je een periode van voltooiing en triomf na een lange strijd. De 10 Staven symboliseren het einde van een uitdagende periode en het bereiken van je doelen. Wees trots op jezelf voor wat je hebt bereikt en bereid je voor op een nieuwe fase van groei en succes.

Stier (20 april – 20 mei)

Ridder van Zwaarden (omgekeerd) Stier, je normaal gesproken vastberaden en doelgerichte aard kan deze week verstoord zijn. De omgekeerde Ridder van Zwaarden waarschuwt voor impulsieve beslissingen en conflicten. Neem de tijd om te kalmeren en je gedachten te ordenen voordat je actie onderneemt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Koningin van Zwaarden Tweelingen, je scherpe intellect en communicatieve vaardigheden komen deze week goed van pas. De Koningin van Zwaarden moedigt je aan om helder te denken en assertief te communiceren. Wees zelfverzekerd in je beslissingen en laat je niet intimideren door anderen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Schildknaap van Zwaarden (omgekeerd) Kreeft, je kunt deze week merken dat je worstelt met interne conflicten of onzekerheden. De omgekeerde Schildknaap van Zwaarden waarschuwt voor impulsiviteit en roekeloosheid. Neem de tijd om je gedachten te verzamelen en zorgvuldig te handelen om misstappen te voorkomen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

4 Staven (omgekeerd) Leeuw, je normaal gesproken trotse en zelfverzekerde houding kan deze week verzwakt zijn. De omgekeerde 4 Staven wijst op stagnatie of vertraging in je vooruitgang. Neem de tijd om te evalueren waar je staat en zoek naar manieren om nieuwe energie en motivatie te vinden.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Wereld Maagd, deze week markeert het einde van een belangrijke cyclus en het begin van een nieuwe fase in je leven. De Wereld symboliseert voltooiing, vervulling en harmonie. Sta open voor nieuwe mogelijkheden en wees dankbaar voor alles wat je hebt bereikt.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

5 Pentakels Weegschaal, deze week kun je geconfronteerd worden met gevoelens van verlies, schaarste of afwijzing. De 5 Pentakels waarschuwen voor financiële moeilijkheden of emotionele tegenslagen. Blijf optimistisch en zoek naar manieren om steun te vinden in moeilijke tijden.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Kracht (omgekeerd) Schorpioen, je gebruikelijke vastberadenheid en innerlijke kracht kunnen deze week verzwakt zijn. De omgekeerde Kracht herinnert je eraan om geduldig te zijn en je emoties onder controle te houden. Zoek naar innerlijke rust en probeer conflicten op een vreedzame manier op te lossen.

Boogschutter (22 november-21 december)

De Hogepriesteres (omgekeerd) Boogschutter, je intuïtie en innerlijke wijsheid kunnen deze week verstoord zijn. De omgekeerde Hogepriesteres waarschuwt voor het negeren van je innerlijke stem en het missen van belangrijke inzichten. Luister naar je intuïtie en zoek naar antwoorden binnenin.

Steenbok (22 december – 19 januari)

9 Zwaarden (omgekeerd) Steenbok, je zorgen en angsten kunnen deze week afnemen. De omgekeerde 9 Zwaarden geeft aan dat je innerlijke rust en vrede vindt na een periode van stress of bezorgdheid. Laat los wat je niet kunt controleren en richt je op positieve gedachten.

Waterman (20 januari – 18 februari)

9 Staven Waterman, deze week ervaar je een gevoel van vooruitgang en triomf na een periode van uitdagingen. De 9 Staven symboliseren doorzettingsvermogen, volharding en overwinning. Sta trots op jezelf voor je vastberadenheid en wees voorbereid op verdere groei en succes.

Vissen (19 februari – 20 maart)

De Maan (omgekeerd) Vissen, je vertrouwen in jouw intuïtie is groot en meestal ook terecht. Jouw intuïtie kan deze week versterkt worden, maar wees voorzichtig voor illusies of verwarring. De omgekeerde Maan waarschuwt voor misleiding.

Ontdek meer!

Dit was een verkorte versie van de horoscoop voor week 39. Wil je meer weten? Meld je dan aan bij onze nieuwe Patreon: Mindful Oasis. Hier vind je een zeer uitgebreide horoscoop, meditaties, journaling en spirituele mini-workshops, allemaal in het Engels. We hopen je daar snel te mogen verwelkomen!

Lees je liever in het Nederlands? Vraag dan onze maandelijkse uitgebreide horoscoop aan via e-mail: zenspecialist1@gmail.com. De kosten bedragen slechts 5 euro per maand.

Foto door Engyn Akyurt @ Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..