horoscoop Inspiratie

De niet erg serieuze kattenhoroscoop

Kattenliefhebbers opgelet, vandaag hebben wij de niet erg serieuze kattenhoroscoop voor jullie gemaakt.
Voor alle kattenliefhebbers en fans van onze horoscopen krijg je voor één keer een zeer speciale gift. Ben je, net als wij, dol op katten? Kijk dan ook elke vrijdag op onze katten site. Veel plezier alvast.

Ram (21 maart – 19 april)

Ram (21 maart – 19 april): Als Ramkat ben je altijd klaar om in actie te springen en de wereld te veroveren. Deze week moet je oppassen voor impulsieve acties, vooral als het gaat om het achtervolgen van ongrijpbare laserpuntjes. Blijf gefocust en vermijd ongelukken met onverwachte schaduwen! Misschien is het ook tijd om jezelf te herinneren aan de belangrijke levensvraag: is de vensterbank écht een geschikte plek voor je middagdutjes?

Stier (20 april – 20 mei)

Stier (20 april – 20 mei): Beste Stierkat, deze week is het tijd om je innerlijke leeuw te kanaliseren en je territorium te verdedigen. Laat die indringer, die jaloers is op je favoriete krabpaal, weten wie de baas is! Maar vergeet niet om ook wat tijd te besteden aan luieren in de zon en jezelf te belonen met wat extra traktaties. Vergeet niet: je bent een Stierkat, geen stierenvechter!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen (21 mei – 20 juni): Als Tweelingenkat ben je altijd op zoek naar avontuur en nieuwe speeltjes om te ontdekken. Deze week zou je je energie kunnen richten op het onderzoeken van die mysterieuze krakende geluiden achter de bank. Maar pas op, het kan gewoon een verloren speelgoedmuis zijn! En onthoud, als je jezelf betrapt op het miauwen tegen je eigen reflectie in de spiegel, probeer dan niet in discussie te gaan – je kunt niet winnen van je spiegelbeeld!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft (21 juni – 22 juli): Lieve Kreeftkat, deze week draait alles om knuffels en gezelligheid. Laat je menselijke metgezel weten dat je wat extra aaitjes en kusjes nodig hebt. En als je je avontuurlijk voelt, waarom ga je dan niet op ontdekkingstocht in die nieuwe kartonnen doos? Maar wees gewaarschuwd, als je jezelf per ongeluk vastlegt in de doos, schaam je dan niet om om hulp te miauwen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw (23 juli – 22 augustus): Als Leeuwkat ben je de koning(in) van het huis en je laat dat graag zien! Deze week kun je wat tijd besteden aan het pronken met je glanzende vacht en het tonen van je indrukwekkende krabtechniek aan je bewonderende publiek – je menselijke metgezel. Maar pas op dat je niet teveel geniet van je eigen reflectie in de spiegel, we willen geen narcistische kat op ons dak hebben!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd (23 augustus – 22 september): Beste Maagdkat, deze week is het tijd om je innerlijke perfectionist te laten zien terwijl je jezelf poetst tot in de puntjes. Maar vergeet niet om af en toe een pauze te nemen voor wat speeltijd en een lekker dutje in je favoriete mandje. En als je jezelf betrapt op het plannen van een grondige inspectie van de onderkant van de bank, onthoud dan: sommige mysteries moeten onopgelost blijven.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Als Weegschaalkat houd je van balans en harmonie in je leven. Deze week kun je wat tijd besteden aan het uitproberen van nieuwe slaaphoudingen, maar zorg ervoor dat je niet te lang aan één kant van het bed blijft hangen – je menselijke metgezel wil ook wat ruimte! Misschien is het ook tijd om te onderhandelen over wie de afstandsbediening mag hebben tijdens je volgende Netflix-marathon.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioen (23 oktober – 21 november): Lieve Schorpioenkat, deze week is het tijd om je innerlijke speurneus te laten zien terwijl je op jacht gaat naar die mysterieuze geuren die door het huis zweven. Maar wees voorzichtig, je kunt jezelf in de problemen brengen als je te diep graaft in de vuile wasmand! En als je jezelf betrapt op het sluipen door de gangen alsof je een geheim agent bent, onthoud dan: je bent een kat, geen detective!

Boogschutter (22 november-21 december)

Boogschutter (22 november – 21 december): Als Boogschutterkat ben je altijd op zoek naar avontuur en nieuwe ontdekkingen. Deze week is het tijd om je nieuwsgierigheid te volgen en te zien waar die geheime doorgang onder het bed naartoe leidt. Maar pas op voor onverwachte verrassingen! Misschien is het ook tijd om je menselijke metgezel te laten zien wie de baas is – of in ieder geval wie de baas zou moeten zijn over de voorraad snoepjes!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok (22 december – 19 januari): Beste Steenbokkat, deze week draait alles om toewijding en vastberadenheid. Je hebt misschien wat tijd nodig om je favoriete slaapplekje opnieuw in te richten, maar met wat doorzettingsvermogen zul je erin slagen om het gezelligste plekje in huis te creëren. Misschien is het ook tijd om je menselijke metgezel te herinneren aan hun verantwoordelijkheid om jouw koninkrijk schoon en netjes te houden!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman (20 januari – 18 februari): Als Watermankat ben je altijd op zoek naar nieuwe manieren om jezelf uit te drukken. Deze week kun je je creativiteit de vrije loop laten door een kunstzinnige haarbal te creëren op het tapijt. Maar wees voorzichtig, je menselijke metgezel zal het misschien niet zo waarderen! En als je jezelf betrapt op het organiseren van een protest tegen de nieuwe soort voedsel die je hebt gekregen, onthoud dan: je bent een kat, geen activist!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen (19 februari – 20 maart): Lieve Vissenkat, deze week is het tijd om je intuïtie te volgen terwijl je op zoek gaat naar verborgen schatten in huis. Je zou verrast kunnen zijn door wat je vindt onder de bank of achter de gordijnen. Maar wees voorzichtig met wat je in je bek stopt – niet alles is eetbaar! En als je jezelf betrapt op het staren naar je eigen reflectie in de vissenkom, onthoud dan: je bent een kat, geen vis!

We hopen dat je deze kattenhoroscoop leuk vind en niet serieus neemt. Wil je jouw horoscoop lezen, deze staat elke zaterdagochtend voor je op de Ontspan Specialist.

Afbeelding van 99mimimi via Pixabay

Je wilt dit vast ook lezen..